CO. ΟΜΆΔΑΣ PANHUA, ΕΠΕ

Το ξελέπιασμα των νέων υψών, συνεχίζει!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

PANHUA GROUP CO., LTD

καλής ποιότητας Prepainted Galvanized χάλυβα Coil για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Prepainted Galvanized χάλυβα Coil για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

PANHUA GROUP CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD PANHUA GROUP CO., LTD
Μύλος 产品 镀锌

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PANHUA, WANDA, HUADA
Αριθμός Υπαλλήλων : 2000~3000
Ετήσιες πωλήσεις : 200000000-240000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 30% - 40%
Main Products: cold rolled steel coil, galvanized steel coil, prepainted steel coil
Location: jiangsu, China
Certifications:: ISO9001,ISO9001

vidio: το https://www.youtube.com/watch?v=Q0Phegczn8U&feature=youtu.be

 

Σαν τοπ ιδιωτική επιχείρηση 500 στην Κίνα, Co. ομάδας Panhua, το ΕΠΕ είναι ένα μεγάλο ξελεπιασμένο συγκρότημα επιχειρήσεων, που βρίσκεται στη ζώνη ελεύθερου εμπορίου Zhangjiagang. Η υπερήφανη ιστορία της επεκτείνεται πίσω στην πρόωρη δεκαετία του '90, και σημερινό Panhua ενσωματώθηκε το 2004 με τη συγχώνευση 10 εν πλήρη κυριότητα υποκαταστημάτων. Το Panhua έχει ένα καταχωρημένο κεφάλαιο USD24,660,000 και οι κύριες θυγατριίδες επιχειρήσεις, η Co. λουρίδων χάλυβα Zhangjiagang Wanda, το ΕΠΕ και η Co. επιστρώματος Zhangjiagang της Huada, ΕΠΕ, έχουν καταχωρήσει το κεφάλαιο USD20,000,000 και USD6,200,000 αντίστοιχα. Το Panhua κατέχει 132 στρέμματα εδάφους και 800 υπαλλήλων τώρα. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής χάλυβά μας φθάνει σε 1,5 εκατομμύριο μετρικούς τόνους.


Το Panhua διατηρεί μια ανηλεή αναζήτηση της βελτίωσης σε κάθε κρίσιμο μέτρο απόδοσης ώστε να εξυπηρετηθούν οι περιεκτικοί πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το Panhua έχει τεθεί πάντα στη θέση των πελατών του και τα εμπορικά σήματα χάλυβά μας σε αυτήν την βιομηχανία έχουν ταξινομηθεί στα top 10 φημισμένα εμπορικά σήματα στην επαρχία Jiangsu από το 2002. Τα προϊόντα ασφαλίστρου μας περιλαμβάνουν τον αυτοκινητικό χάλυβα, χάλυβα οικιακών τον ηλεκτρικό συσκευών, το χάλυβα κατασκευής, το χάλυβα συσκευασίας και πολύ περισσότερο. Επιπλέον, επεκτεινόμαστε τώρα πέρα από τους τομείς των πυρήνων μας στις νέες διαφοροποιημένες βιομηχανίες, οι οποίες καλύπτουν το ξενοδοχείο, την ακίνητη περιουσία, τις διοικητικές μέριμνες εδάφους, τα στέλνοντας τερματικά, και τη διεθνή επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών.
Σε Panhua, πρέπει οι ίδιοι να καθαρίσουμε την παραγωγή και όλα τα προϊόντα περνούν τα πρότυπα ISO14001. Η κατασκευή και τα συστήματα διαχείρισης μας έχουν περάσει επίσης τα πρότυπα ISO9000 και τους κανονισμούς OHSAS 18000. Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε καθιερώσει μια κοινοπραξία με την κρατική εταιρία νοτιοδυτικού αργιλίου καθώς επίσης και γίνοντες στρατηγικές συμμαχία με top 10 τις επιχειρήσεις κυβερνητικού χάλυβα για να επιτύχουμε τα win-win αποτελέσματα βάσει των αμοιβαίων οφελών.


Με την εφαρμογή της στρατηγικής ανάπτυξης, Panhua επιταχύνει τα βήματά του για να διευθύνει την περιεκτική λειτουργία. Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες να παρέχουμε ότι cold-rolled οι σπείρες χάλυβα μετά από να ανοπτήσετε, οι γαλβανισμένες σπείρες χάλυβα, οι χρώμα-ντυμένες σπείρες χάλυβα, και όλες οι διαστάσεις των λουρίδων χάλυβα για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας με το περικοπή--μήκος και τη σχισμή των γραμμών. Οι διαδοχικοί και ενιαίοι κρύοι κυλώντας μύλοι στάσεών μας εισάγονται πλήρως με τον εξοπλισμό από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, και την Ινδία. Εξοπλισμένοι με τους ελέγχους ABB και Siemens, όλοι οι μύλοι μας και άλλες γραμμές επεξεργασίας μπορούν να σας προσφέρουν τα άριστα προϊόντα χάλυβα με την ανώτερη αντίσταση θερμότητας, την αντίσταση διάβρωσης, τις ακριβείς διαστάσεις, και την αισθητική εμφάνιση.


Το Panhua έχει αφιερωθεί στις κοινωνικές αιτίες φιλανθρωπίας με τις κανονικές δωρεές στο «πρόγραμμα ελπίδας» για να ενισχυθούν τα δημοτικά σχολεία ελπίδας στη επαρχία Σισουάν και να ενισχυθούν οι σπουδαστές ολοκληρώνει την εκπαίδευσή τους στα σχολεία και τα κολλέγια. Η ανάπτυξη μαζί με την κοινωνία και να επιστρέψουν στην κοινωνία είναι μια από τις τιμές Panhua.
Το Panhua είναι πλήρες του σθένους και της δυνατότητας. Πιστεύουμε και ακολουθούμε την ποιότητα, τη δύναμη, και τις ευκαιρίες. Κοιτάζουμε πάντα προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση και χαιρετίζουμε την ειλικρινή συνεργασία σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
PANHUA GROUP CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Liu

Τηλ.:: 86-512-58327915

Φαξ: 86-512-58387539

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)